i zrobimy sobie u mnie lub u ciebie TOP-garaz party (piecyki gazowe zabiore) k z duza iloscia testosteronu :diabelski_usmiech i bedziemy wychwalac szkodniki :lol:
SZŁEM BOKIEM BO NIE SZŁO INACZEJ IŚC
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców
NIE PAMIETAM NAZWY FIRMY
ale jest to to radyjko co je xekon rozebral bez narzedzi(pomimo cofania sie po srobokrety) w pizzerii na spocie
a radyjko ma takie same diody jak sa uzyte na deski w czeszce (bedzie podswietlane na bialo)
jak mogles :cry: :cry: myslalem ze to dlozej powisi
czyli jak rozumiem jestem jedynym, ktory wiedzial co nie co o tym co to za radyjko :diabelski_usmiech
tylko starosc spowodowala ze nazwa firmy nie zostla na dluzej w glowie ops:
czy ktos sie kiedys bawil w wymiane calego podswietlenia wewnatrz? tj lacznie z wszystkimi przyciskami przynajmniej na przedniej konsoli. Zegary zegarami, a reszta i tak zostaje na zielono.... chociaz wydaje mi ze za duzo chyba by bylo z tym zabawy...
czy ktos sie kiedys bawil w wymiane calego podswietlenia wewnatrz? tj lacznie z wszystkimi przyciskami przynajmniej na przedniej konsoli. Zegary zegarami, a reszta i tak zostaje na zielono.... chociaz wydaje mi ze za duzo chyba by bylo z tym zabawy...
standard - już kilka Octavii jeździ z podświetleniem wnętrza zmienionym przez Zegarmistrza k
With age comes wisdom, but sometimes age comes alone
takie zestawienie szafy bialo - czerwonej z zielona reszta deski i przyciskami jest np w Toyocie ale spoko tak jak powiada Nexus6, jest juz kilka furek z calym wnetrzem zmienionym np na biało lub czerwono, a do konca tygodnia bedzie chyba pierwszy na niebiesko k
hmm, to pewnie bym byl zainteresowany w przyszlosci.... na jak długo musialbym auto zostawic ? I jak to wychodzi finansowo wtedy.... Interesowalby by mnie mod na modłe VW, czyli granatowo-czerwony
ja tez o takim modzie myslalem ale zmienilem zdanie i bede mial mod trikolor k
chyba pierwszy w klubie :diabelski_usmiech
szafa jak dobrze wszystko pojdzie to juz dziasiaj a reszta :?:
to juz zalerzy od czasu i checi żonglera diodami :roll:
a oto wyniki dzisiejszego działania u Howarda przy jego pomocy k
Ciekawy pomysł i fajnie wygląda. Polecam zerkniecie jak to wyglada na zywca bo jednak zdjecie nie oddaje calego efektu ! Howard - kolejny democar sie szykuje
[ Dodano: Pią 02 Gru, 05 00:54 ]
a tak mniej wiecej wyglada przerobione podswietlenie climatronica.
No tak, i tera Howard będziesz jeździł i szpanował....
Podoba mi się ten intensywny niebieski w tym zestawie. A czemu nie spróbowałeś zrobić wszystkich strzałek niebieskich? Byłaby większa równowaga i z tak dominującym kolorem czerwonym... To tylko taka mała dygresja z mojej strony. k (wiem, że o gustach się nie dyskutuje )
Napewno jest oryginalnie. Muszę zobaczyć to na żywca.
Widzę, że zamierzenia realizujesz z konsekwencją... Xekon i znów nie zawiodłeś.....gratulacje
p.s. Howard od kiedy Ty masz climatronica? Ostatnio jak siedziałem w Twoim szkodniku to widziałem manuala.... chyba, że coś mi....
aczkolwiek... NajtFukinPatrol North-West Techno-destroyed by dobrygrzeswawa WhitePride :smokedevil
bernardo, dzieki takiemu "pomyslowi" mam wash&go k
w momencie nieposwietlonej szafy sa tylko widoczne dwie czerwone wskazowki (niebieskie sa nie oklejone) a w momencie odpalenia pojawia sie TIKOLOR :diabelski_usmiech
pozatym wnetrze bedzie niebieskie i potrzebowalem skcentow czerwonych, ktore beda pasowały mi do "torebki" :szeroki_usmiech (czyli do radia z podswietleniem typu vw) xekon, dopiero jak zrobil szafke to dojrzal moja wizje :szeroki_usmiech
JESZCZE RAZ DZIEKI
Howard od kiedy Ty masz climatronica? Ostatnio jak siedziałem w Twoim szkodniku to widziałem manuala.... chyba, że coś mi....
no właśnie ja tez nie przypominam sobie ze bym go u Ciebie widział hm...??
Arek, kanałami dowiedziałem się, że te zdjęcie klimatronika to z innej czeszki (Howard dalej paluchem klimę załącza ) Howard w takim razie jeśli jest koncept niebieskiego wnętrza i radia w stylu VW to chylę czoła. k
Robię wycofkę 8)
aczkolwiek... NajtFukinPatrol North-West Techno-destroyed by dobrygrzeswawa WhitePride :smokedevil
ale klimatronic nie jest moj :!: :!: :!: :!:
ja mam model z niebieskim srodkiem :!: :!: :!: (w planie) a nie czerwonym
pozatym u mnie radyjko ma niebieski wyswietlacz :roll:
Komentarz